Εξετάσεις για την Άδεια Κομμωτών 2022 - Avant Garde ©
Εκπαιδεύουμε με Σεβασμό και Συνέπεια τους Επαγγελματίες του Αύριο στις Τέχνες της Κομμωτικής και Αισθητικής

[Update] Τελευταία ενημέρωση 14/03/2022 - Τρέξτε?  να προλάβετε ?

Σχετικά με τους εμπειροτεχνίτες και τους αποφοίτος ΚΔΒΜ επιπέδου 1 και 2 κομμωτές και τεχνίτες νυχιών έχει ήδη ανακοινωθεί ότι θα γίνουν εξετάσεις  τον Μάρτιο και τον Ιούνιο του 2022.

Μετά από αυτήν την περίοδο θα πρέπει να τελειώσετε τις σπουδές σας σε ΙΕΚ και μόνο - εκτός εάν αλλάξει πάλι...

Για οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε μπορείτε να καλέσετε στο 213 025 4897

 

[Updated]Τελευταία ενημέρωση 4/01/2021

Μετά την ψήφιση των διατάξεων που ψηφίστηκαν τελευταία, για τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την άδεια ασκήσεως του

"Τεχνικός Περιποίησης Κόμης" 2022

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε όσο πιο απλά γίνεται γιατί από τα τηλέφωνα που δεχόμαστε καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει σύγχυση σε σχέση μ'αυτό.

Λοιπόν, η σημαντική αλλαγή που έφεραν οι νέες διατάξεις του νόμου 4281/2014[ΦΕΚ 160] είναι ότι απαιτείται πλέον από τον εξεταζόμενο να έχει τελειώσει σε Κέντρο Δια Βίου Μάθησης πιστοποιημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π εκπαιδευτικό κύκλο σπουδών, καθώς και προϋπηρεσία-ένσυμα 24 μηνών.

 

Τα καλά νέα είναι ότι αυτοί που έχουν τρία χρόνια ένσημα-εμπειρικοί εργατοτεχνίτες- έως το τέλους του 2017 μπορούν να δώσουν εξετάσεις χωρίς να απαιτείται να έχουν τίτλο σπουδών από ΙΕΚ ή Κέντρο δια Βίου Μάθησης.

Οι υπόλοιποι θα πρέπει να έχουν τίτλο σπουδών από ΙΕΚ με τους 6 μήνες ένσημα πρακτικής ή Κέντρο δια Βίου Μάθησης εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Π.Π.ΕΠ   και 24 μήνες ένσημα .

[Updated 14/03/2022] Είμαστε ακόμα σε αναμονή για την διενέργεια των εξετάσεων για κομμωτές και αισθητικών άκρων.

Δυστυχώς,έχουν περάσει τόσα χρόνια από τότε που ανέβαλε την ευθύνη για την διεξαγωγή των εξετάσεων των Κομμωτών και των Αισθητικών Άκρων από τον ΕΟΠΠΕΠ και είμαστε ακόμα σε στάση αναμονής.

Δεν ξέρουμε ούτε για το  πώς αλλά ούτε και το ΠΟΤΕ αυτές θα γίνουν?!

Το παρακολουθούμε και θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:Εάν τώρα έχεις τα ένσημα αλλά δεν έχεις τον τίτλο σπουδών θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε για το ειδικό πρόγραμμα που έχουμε δημιουργήσει για να αποκτήσεις τις νόμιμες προϋποθέσεις που απαιτούνται για την συμμετοχή(όταν αυτές γίνουν),καλώντας σήμερα στο 213.025.4897