ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ: "ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΚΟΜΜΩΤΗ & ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ" - Avant Garde ©
Εκπαιδεύουμε με Σεβασμό και Συνέπεια τους Επαγγελματίες του Αύριο στις Τέχνες της Κομμωτικής και Αισθητικής

Tην Παρασκευή 6 Μαϊου ψηφίστηκε στο κοινοβούλιο ο νέος νόμος που επιτέλους αποσαφηνίζει τα πράγματα!

 

Με τον νόμο αυτό, Κομμωτές & Αισθητικοί Άκρων θα μπορούν να αποκτήσουν την άδεια άσκησης επαγγέλματος με τα εξής δικαιολογητικά:
1.Βεβαίωση σπουδών από Κέντρα Διά Βίου Μάθησης που είναι πιστοποιημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
2.Προϋπηρεσία 24 μηνών ( πριν ή μετά τις σπουδές).
3.Εξετάσεις που θα γίνονται όπως αυτές των Ι.Ε.Κ από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

HAIR SALON

Αυτό που ίσχυε έως σήμερα ως μόνη προϋπόθεση, ήταν η προϋπηρεσία 3 ετών χωρίς να είναι απαραίτητη η εκπαίδευση σε κάποια σχολή, ΙΕΚ κ.α.

Η αλλαγή αυτή,επηρεάζει και δημιουργεί πρόβλημα σε επαγγελματίες που δεν έχουν την ανάλογη προϋπηρεσία και θα πρέπει να ξανακαθήσουν στα θρανία,για να μπορούν να έχουν τα απαιτούμενα και  την δυνατότητα να αποκτήσουν άδεια ασκήσεως... 
Εάν ανήκεις στην παραπάνω κατηγορία θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε για το ειδικό πρόγραμμα που έχουμε δημιουργήσει για να αποκτήσεις τις ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΡΟΫΠΌΘΕΣΕΙΣ που απαιτούνται καλώντας σήμερα στο 213.025.4897

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το πρόγραμμα αυτό σκοπό έχει να σου δώσει την δυνατότητα ευέλικτα και οικονομικά ανάλογα με τις ανάγκες σου να το αποκτήσεις.

[Updated 04/01/2021] Διαβάστε τα τελευταία νέα του άρθρου

 

*ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:Επιτρέπεται η συμμετοχή στις ανωτέρω εξετάσεις πιστοποίησης στους μη έχοντες τίτλο σπουδών εμπειροτεχνίτες, οι οποίοι έως την 31-12-2017 θα έχουν προϋπηρεσία τριών (3) ετών και άνω ή 900 ημερομίσθια, με εξαρτημένη ή μη εργασία, σε κομμωτήριο ή κουρείο ή προσκομίζουν πιστοποιητικό προϋπηρεσίας από Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης.