Artikuj te Nevojshem - Avant Garde ©
Εκπαιδεύουμε με Σεβασμό και Συνέπεια τους Επαγγελματίες του Αύριο στις Τέχνες της Κομμωτικής και Αισθητικής

Nje pyetje kyc eshte, cilat jane kriteret qe te zgjedhesh nje shkolle parukerie.
Pervoja

Ajo qe duhet te shofesh eshte pervoja e provuar e shkolles ne lidhje me objektin qe do te studiosh.

Kohen e fundit eshte e "modes" parukeria, maniquri dhe estetika. Shume shkolla qe nuk kane asnje lidhje me temen ofrojne "arsim" me rezultate te dyshimta.

Eshte sikur nje shkolle parukerie te ofroj mesime gatimi ose informatike.

Si te duket kjo?

Pra kujdes, zgjidh eksepertet.
Mesuesit

Duhet te japesh rendesi te mesuesit, edhe se sa pervoje kane. Duhet te kene pervoje (te kene punuar per nje kohe te gjate ne parukeri) dhe te dine se si te trasmetojne pervojen e tyre! Shpesh degjojme per njerez qe nuk kane pervoje te mjaftueshme papritmas te behen “mesues”.

Eshte mire te kesh mundesine ti njohesh nga afer, dhe nese eshte e mundur, te ndjekesh se si eshte mesimi.
Kosto

Sa per shpenzimet, duhet te kujdesesh dhe te krahasosh sa te kushton gjithe paketa e ofruar dhe jo vetem sa kushton nje muaj.
Mesimet

Eshte mire te mesosh ne menyre te detajuar per mesimet qe ofrohen. Per shembull, eshte ne arsimin baze qethja e meshkujve? Shume here nuk e ofrojne., keshtu nje shkolle mund te te duket me e lire por ne te vertete nuk eshte sepse do te duhet te paguash ekstra per gjerat baze.

Duhet ne cdo rast te jesh i kujdesshem perballe shkollave me cilesi te diskutueshme, te cilat ofrojne tarifa te ulta qe te te provokojne ti zgjedhesh. I vetmi rezultat qe do kesh eshte te humbasesh kohen dhe si rezultat paret e tua.

Pra kujdes!!!
Karriera

Duhet te japesh rendesi te madhe se sa e sigurt eshte se do ju gjejne pune. Cilat jane normat e tyre te suksesit??? Ku ju gjejne pune?

Nese sdo te kerkosh me dhe do nje zgjidje te sigurt, atehere eja te Shkolla e Parukeris Avantgarde ne Pire.

Mund te kontaktojme ne 213.025.4897 dhe te gjejme zgjidjen e duhur per ty.