Sektionet - Avant Garde ©
Εκπαιδεύουμε με Σεβασμό και Συνέπεια τους Επαγγελματίες του Αύριο στις Τέχνες της Κομμωτικής και Αισθητικής

Kurse per fillestare

Endra behet  realitet per te gjithe ata qe shohin nje gershere dhe enderrojne nje karriere te madhe. Me praktike intesive pergatisim profesionistet e se ardhmes.

Kurse per profesioniste

Nese duan te pasurojne ose te rifreskojne njohurite e tyre  Avantgarde eshte vendi i duhur.

Mesime intesive per:

Qethje , hair-styling, lyerje

Eksepertize per secilen nga teknikat e siperme

Qethje meshkujsh

Seminare

Nevoja juaj per njohuri dhe informacion te vazhdueshem mbulohet ketu. Ofrohen  ne seminare si per fillestaret ashtu dhe per profesionistet. Ejani te informoheni per linjat me te reja dhe te praktikoheni mbi tendencat e fundit mbi parukerine.

Kohezgjatja: 12 muaj

Per me shume informaxione kontaktoni me ne