Maniqur - Pediqur - Avant Garde ©
Εκπαιδεύουμε με Σεβασμό και Συνέπεια τους Επαγγελματίες του Αύριο στις Τέχνες της Κομμωτικής και Αισθητικής

Kujdesi dhe mbrojtja e thonjve (duar dhe kembe) eshte ceshtje bukurie dhe shendeti te mire.

Zhvillimi i artit te maniqurit dhe pediqiurit si dhe plastikes se thonjve behet dituri profesionale qe te mbuloj te gjitha nevojat e femrave dhe burrave.
Maniqur-Pediqur

Kohezgjatja: 3 muaj
Maniqur-Pediqur-Plastika e Thonjve

Kohezgjatja: 4 muaj
Plastika e Thonjve

Kohezgjatja: 1 muaj